Bob De Man, CEO al Raiffeisen Leasing: „Discutăm cu fiecare şi stabilim împreună cum îi putem sprijini“. Clienţii Raiffeisen Leasing pot opta pentru o perioadă de graţie de până la 3 luni pentru plata capitalului şi alte 3 luni de prelungire a perioadei contractului

Autor: Roxana Rosu 25.03.2020

Clienţii Raiffeisen Leasing au posibilitatea de a opta pentru o perioadă de graţie de până la 3 luni pentru plata capitalului, plus 3 luni de prelungire a perioadei contractului de leasing, în condiţiile crizei coronavirus (COVID-19). 

„Suntem pregătiţi la nivel strategic şi operaţional să fim alături de clienţii noştri prin măsuri de suport rapide şi flexibile pentru nevoile provocate de pandemia COVID-19. Discutăm cu fiecare client din domeniile de activitate afectate pentru a înţelege situaţia cu care se confruntă şi stabilim împreună în ce manieră îi putem sprijini“, a declarat Bob De Man (foto), CEO al Raiffeisen Leasing. Raiffeisen Leasing cere clienţilor să utilizeze cu prioritate serviciul de semnătură electronică în relaţia cu compania.