Ion Udrişte, un antreprenor din industria cărnii din judeţul Argeş: Suntem în tratative cu câteva supermarketuri pentru listarea produselor. În fabrica din Bascov lucrează 50 de persoane. Capacitatea de procesare a acesteia este de două tone de carne pe zi

Autor: Florentina Niţu 25.03.2020

Ion Udrişte (71 ani), un antreprenor cu experienţă de peste 40 de ani în industria cărnii, care realizează preparate din carne într-o fabrică din localitatea Bascov, aflată la 6 kilometri dis­tanţă de Piteşti (judeţul Argeş), spune că este în discuţii cu reprezentanţii mai multor magazine mari pentru desfacerea produselor.

„Avem 50 de preparate din carne în gamă şi suntem în tratative cu câteva supermarketuri pentru listarea aces­tora. (…) Facem salamuri crud-uscate, dar şi produse proaspete. Decizia finală o vom lua în funcţie de preţul pe care ni-l oferă, căci fiind produse na­tu­rale, costul de producţie este mai mare şi nu ne dorim să facem rabat de la calitate“, spune Ion Udrişte, proprietarul companiei Mezelăria Rador SRL.

Mezelăria Rador SRL a fost înfiinţată în decembrie 2019 după ce Ion Udrişte şi Marian Radu, fostul său partener de busi­ness, au divizat compania Rador A&E, pe care au pus-o pe picioare în 1994. Astfel, Ion Udrişte a preluat fabrica de preparate din carne, iar Marian Radu a preluat abatorul.