Start-up-ul clujean Gumzzz, evaluat la 1 mil. euro, ţinteşte să ajungă la un portofoliu de 500 de clinici stomatologice în primul an de funcţionare a platformei online. „Până în momentul de faţă, avem agreate colaborări cu clinici stomatologice din oraşe mari ale ţării precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş şi Baia Mare.“

Autor: Ioana Nita 25.03.2020

Start-up-ul Gumzzz din Cluj-Napoca, fondat de antreprenorii Vlad Şuteu şi Dan Suciu, a investit circa 50.000 euro pentru dez­voltarea iniţială a unei platforme online prin intermediul căreia pacienţii să poată accesa servicii şi pachete stomatologice din diferite ţări.

Recent, start-up-ul a reuşit să obţină o primă finanţare de 100.000 euro de la Stelian Bogza, cofondator al BenefitOnline, în urma căreia platforma Gumzzz a fost evaluată la un milion de euro. Platforma urmează să fie lansată pe plan local pe data de 11 mai, iar ţinta pentru primul an de funcţionare vizează atragerea a peste 500 de clinici stomatologice în portofoliul Gumzzz. „Investiţia atrasă re­prezintă o validare importantă pentru noi, care ne oferă un sprijin în lansarea produ­sului. Această investiţie va fi folosită în pri­mul rând pentru pentru finalizarea platfor-mei care va integra o mulţime de facilităţi, po­ziţionarea sa în piaţă şi crearea unei experienţe cât mai facile pentru pacienţi şi clinici“, a declarat pentru ZF Vlad Şuteu, CEO şi cofondator al Gumzzz. El a adăugat că în plan secundar, banii obţinuţi prin finanţare vor fi utilizaţi şi pentru „promova­rea şi atragerea de oportunităţi de turism me­dical pentru România şi ţările est-euro­pene cunoscute pentru servicii de calitate la preţuri mult mai rezonabile comparativ cu alte zone alte Europei sau ale lumii“.