Florin Godean, country manager, Adecco Romania & Ungaria: După această criză lucrurile vor continua în acest fel, se va munci de acasă, se va îmbrăţişa cultura digitalizării

Autor: Alexandra Cepăreanu 25.03.2020

Florin Godean, country manager, Adecco Romania & Ungaria, consideră că în urma crizei generate de pandemia de coronavirus companiile care au posibilitatea să îşi lase angajaţii să muncească de acasă vor continua acest trend şi vor „îmbrăţişa” mai mult noile tehnologii.

„Înainte de această criză munca de acasă era considerată un beneficiu, acum este o obligaţie. După această criză cred că lucrurile vor continua în acest fel, se va munci de acasă, se va îmbrăţişa cultura digitalizării”, a spus Florin Godean, în cadrul videoconferinţei ZF HR Trends.

El a adăugat că industriile cele mai afectate de criza generată de coronavirus sunt industria auto, manufacturieră şi componenta logistică care deserveşte zona auto. De asemenea, sectoarele care sunt pe creştere în această perioadă sunt cel farmaceuti, retailul, IT-ul, telecomunicaţiile şi sectorul de servicii.

„Dar este o creştere care dată de acest context actual al crizei, trebuie să vedem ce se întâmplă după această criză, în se măsură companiile îşi vor schimba modul de lucru, dar cred că unele vor rămâne în acest sistem , cu munca de acasă.”