Kingfisher, proprietarul magazinelor de bricolaj Brico Dépôt: Am invitat clienţii să utilizeze serviciile de rezervare online, în locul vizitelor în magazine

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.03.2020

Magazinele de bricolaj Brico Dépôt funcţionează în continuare, chiar şi în contextul epidemiei de coronavirus, dar cu program redus, între orele 8-16 de luni până sâmbătă şi în intervalul 9-16 duminică.

„În linie cu contextul şi recomandările autorităţilor, am invitat clienţii să utilizeze serviciile de rezervare online, în locul vizitelor în magazine. Pentru situaţiile în care clienţii au nevoie să intre în magazinele noastre, am adaptat orarul şi rotim echipele de lucru”, spun reprezentanţii Kingfisher, grupul britanic care deţine magazinele Brico Dépôt.

Până acum, pe piaţa locală de bricolaj, doar retailerul francez de materiale de construcţii Leroy Merlin a ales să închidă temporar magazinele din România, din cauza coronavirusului. În Spania şi Italia, ca urmare a deciziilor luate de autorităţi, magazinele deţinute de Kingfisher au fost închise temporar.