ZF Audio Special: 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR. Cristian Erbaşu, Construcţii Erbaşu: Investiţiile în infrastructură au reprezentat soluţiile cele mai bune în istorie pe timp de criză şi aşa trebuie să fie şi acum

Autor: Alina-Elena Vasiliu 29.03.2020

Cristian Erbaşu a făcut afaceri de 827 mil. lei cu grupul său din construcţii în 2019.

Investiţiile în general şi cele în infrastructură în mod special sunt soluţiile pe care ar trebui să mizeze statul pentru a depăşi criza adusă de epidemia de coronavirus în România, este de părere omul de afaceri Cristian Erbaşu, proprietarul companiei Construcţii Erba­şu şi vicepreşedintele Federaţiei Patro­natelor Societăţilor din Cons­trucţii (FPSC).

„În infrastructură trebuie să se insiste foarte mult, statul trebuie să fie din ce în ce mai prezent în această zonă a economiei. Investiţiile în infrastruc­tură au reprezentat soluţiile cele mai bune în istorie pe timp de criză şi aşa trebuie să fie şi acum. De aici poate să pornească revigorarea celorlalte domenii care acum sunt într-o cădere liberă“, a spus Cristian Erbaşu la emisiu­nea online ZF Audio Special: 15 minute cu un antreprenor.