Societatea Romwine care a câştigat un contract pentru achiziţia a 1,7 mil măşti de protecţie pentru 56 mil. lei dă detalii despre contract. „În data de 23 martie, cu eforturi foarte mari au fost livrate primele 100.000 măşti către Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă”

Autor: Georgiana Mihalache 26.03.2020

Societatea Romwine &Coffee SRL din Giurgiu, care a câştigat un acord cadru de livrare a 1,75 mil. măşti de protecţie FFP 2 şi 3 (cu filtru de protecţie - n.red.) a livrat primele 100.000 de măşti către Inspectoratul General de Situaţii de Urgenţă (IGSU), potrivit unui punct de vedere trimis de companie.

Romwine&Coffee, o companie al cărui obiect de activitate este comerţul cu amănuntul al produselor alimentare, este distribuitorul unei alte firme - Sanimed Internaţional Impex SRL, cu sediul în Bucureşti, potrivit informaţiilor trimise de companie.

Sanimed Internaţional Impes SRL este deţinută de Cătălin Hideg, a avut afaceri de 14, 8 mil. lei în 2018, plus 40%, şi a avut în total 16.000 de contracte cu statul, potrivit platformei de analiză financiară confidas.ro.

Compania este înfiinţată în 2003 şi are ca obiect de activitate pe baza codului CAEN  producţia de dispozitive, aparate şi instrumente medicale şi de laborator.