​Ioan Nani, Antibiotice Iaşi: Cel mai probabil vom opri producţia cu o săptămână înainte de Paşte

Autor: Ramona Cornea 26.03.2020

Ioan Nani, CEO-ul companiei Antibiotice Iaşi, al treilea cel mai mare producător de medicamente din România, afirmă că va implementa scenariul al treilea de criză, cel care presupune încetarea activităţii de producţiei, cu o săptămână înainte de Paşte.

Compania cu 1.400 de angajaţi are trei scenarii pe care le implementează în funcţie de evoluţia numărului de cazuri de coronavirus şi de măsurile luate de autorităţi. În prezent, compania a implementat scenariul al doilea.

”Cred că scenariul al treilea va fi pus în aplicare în apropierea sărbătorile de Paşte, cu o săptămână înainte. Acest scenariu va presupune efectiv încetarea activităţilor de producţie. Vor rămâne pe platformă cei care asigură securitatea platformei şi livrările ritmice către cei care au nevoie de produsele noastre, precum şi o bună parte din management. Noi credem că acest scenariu va fi implementat atunci pentru că la mijlocul lunii aprilie va fi o incidenţă mai crescută a transmiterii acestui virus. Transmiterea devine comunitară, iar o bună parte din angajaţii noştri vor solicita să se izoleze la domiciliu în perioada respectivă”, a declarat Ioan Nani în cadrul emisiunii de business ZF 15 minute cu un antreprenor.