Polonezii de la Cersanit au vândut obiecte sanitare de 159 mil. lei în 2019 în România, din producţia în fabrica pe care o au la Roman

Autor: Alina-Elena Vasiliu 31.03.2020

Cersanit, la nivel de grup, deţine în Uniunea Europeană stocuri şi depozite care pot asigura continuitatea businessului în contextul epidemiei de coronavirus.

Producătorul de obiecte sani­tare Cersanit România, controlat de grupul polonez Rovese, şi-a majorat businessul de pe piaţa locală cu 5% în 2019, cifra de afaceri fiind anul trecut de 159 de milioane de lei. Compania numără 700 de angajaţi în România, Cersanit având o fabrică la Roman.

„Anul 2019 a fost unul în care am continuat să investim în consolidarea par­teneriatelor din piaţa locală, dar şi din pieţele externe, prin investiţii majore de trade marketing şi comu­nicare şi, pentru prima dată, am definit şi început implementarea unei strategii de digitalizare a procesului de vânzare în parteneriat cu cei mai importanţi jucători din piaţă“, spune Janos Lupas-Ticu, business unit director South Europe Cersanit România.