StarTech Team: „Dependenţa companiilor de tehnologie şi de externalizare va creşte în perioada următoare.“ Compania vinde servicii de IT şi în SUA

Autor: Ioana Nita 01.04.2020

StarTech Team oferă în special servicii de suport IT, compania dezvoltând un software propriu de management al serviciilor IT bazat pe automatizarea proceselor de suport IT, pe inteligenţa artificială şi pe chatbots.

Companiile care au avut serviciile IT externalizate au avut posibilitatea de a se adapta mai uşor la această perioadă de criză cauzată de pandemia covid-19, şi este de aşteptat ca tendinţa de eficientizare a departamentelor de IT să continue şi după depăşirea situaţiei de criză, susţin reprezentanţii StarTech Team, companie locală specializată în furnizarea de servicii pentru externalizarea proceselor IT.

„Dependenţa companiilor de tehnologie va creşte, nu va scădea în perioada următoare, iar cele care se vor adapta rapid folosind uneltele IT potrivite sunt cele care vor deveni mai eficiente şi vor reuşi iniţial să treacă mai rapid de şocul primit. Apoi, odată acceptat contextul, să îşi transforme activitatea şi să reuşească să treacă cu bine de această provocare“, a declarat pentru ZF Bogdan Tudor, CEO şi acţionar unic al StartTech Team (fosta Class IT Out­sourcing), companie înfiinţată în urmă cu 19 ani. El a explicat că externalizarea proceselor IT permite adaptarea rapidă în funcţie de nevoile companiei într-o perioadă de criză şi nu numai.