Antreprenori locali. Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: „Producem la capacitate maximă. Cererea pentru exporturi s-a dublat. Avem 250 de angajaţi, pe care i-am împărţit în două schimburi, şi lucrează o săptămână un schimb, o săptămână celelălalt.“
Autor:
Florentina Niţu
02.04.2020
Alexandru Scheul, antreprenorul român care deţine businessul Killer din comuna Horodnic de Jos, judeţul Suceava, o companie cu 250 de angajaţi şi o capacitate de producţie de mezeluri de 15 tone/zi, spune că cererea pentru preparate din carne din piaţa externă s-a dublat, odată cu apariţia noului coronavirus (SARS-CoV-2).
„La început, când a apărut coronavirus, cererea de pe piaţa internă a fost ca în zilele bune, ca de Paşti. Apoi au scăzut la un sfert vânzările şi acum lumea se aprovizionează normal. Producem la capacitate maximă. Acum ne bagă în seamă consumatorii, nu mai merg numai în supermarketuri. Totodată, cererea pentru exporturi s-a dublat“, a spus pentru ZF Alexandru Scheul, proprietarul companiei Killer.