Antreprenori locali. Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: „Producem la capacitate maximă. Cererea pentru exporturi s-a dublat. Avem 250 de angajaţi, pe care i-am împărţit în două schimburi, şi lucrează o săptămână un schimb, o săptămână celelălalt.“

Autor: Florentina Niţu 02.04.2020

Alexandru Scheul, antrepre­no­rul român care deţine businessul Killer din comuna Horodnic de Jos, judeţul Suceava, o companie cu 250 de angajaţi şi o capacitate de producţie de mezeluri de 15 tone/zi, spune că cererea pentru preparate din carne din piaţa externă s-a dublat, odată cu apariţia noului coronavirus (SARS-CoV-2).

„La început, când a apărut corona­virus, cererea de pe piaţa internă a fost ca în zilele bune, ca de Paşti. Apoi au scăzut la un sfert vânzările şi acum lu­mea se aprovizionează normal. Produ­cem la capacitate maximă. Acum ne bagă în seamă consumatorii, nu mai merg numai în supermarketuri. Tot­oda­tă, cererea pentru exporturi s-a dublat“, a spus pentru ZF Alexandru Scheul, proprietarul companiei Killer.