ZF Audio Special: 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR: Mircea Bulboacă, proprietarul firmei de construcţii CON-A Sibiu: Infrastructura trebuie asigurată, investiţiile în curs trebuie finalizate şi trebuie începute altele. Trebuie să ne păstrăm oamenii

Autor: Alina-Elena Vasiliu 02.04.2020

Companiile trebuie să-şi păstreze angajaţii, iar investiţiile nu trebuie stopate, astfel încât criza adusă de pandemia de COVID-19 să poată fi depăşită, este de părere Mircea Bulboacă, proprietarul companiei din construcţii CON-A din Sibiu.

„Infrastructura trebuie asigurată, investiţiile în curs trebuie finalizate şi trebuie începute altele. Sunt lucruri esenţiale, să ne păstrăm oamenii, să ne plătim taxele, să asigurăm bugetului de stat obligaţiile”, a spus Mircea Bulboacă în această dimineaţă, la emisiunea „ZF Audio Special: 15 minute cu un antreprenor. Cum facem ca economia să funcţioneze în continuare?”

CON-A numără aproape 1.000 de angajaţi şi are în derulare mai multe proiecte, la Podari, la Cluj, Timişoara. Compania şi-a creat un portofoliu alcătuit în mare parte din fabrici construite, având la activ peste 70 de unităţi de producţie predate la cheie. De asemenea, cel puţin cinci proiecte imobiliare cu destinaţie sportivă au fost ridicate în ultimii şapte ani de constructorul sibian CON-A, deţinut de omul de afaceri Mircea Bulboacă, proiecte cu o valoare cumulată de peste 700 mil. lei.

„Antreprenorii români au dat dovadă de flexibilitate şi adaptare şi ăsta e un lucru îmbucurător. Am văzut o schimbare de atitudine”, a adăugat Bulboacă.