Silviu Stratulat, casa de avocatură Stratulat Albulescu, la ZF Live: Sunt dezvoltatori sau proprietari de spaţii comerciale care nu îşi înţeleg chiriaşii şi deja vor să execute scrisorile de garanţii bancare, pe neplata chiriei. Sunt consternat că există o asemenea situaţie. Sunt companii mari internaţionale cu o abordare total greşită

Autor: Ştefan Stan 05.04.2020

Avem în ultima perioadă multe solicitări din sectorul imobiliar, cu zeci de probleme. Sunt actori din sectorul imobiliar care nu înţeleg că trebuie să existe o disipare a pierderilor. Sunt dezvoltatori sau proprietari de spaţii comerciale, care nu îşi înţeleg chiriaşii şi trimit notificări, a declarat Silviu Stratulat, de la casa de avocatură Stratulat Albulescu.  

”Sunt consternat de faptul ca astăzi în România se execută scrisori de garanţii bancare ale chiriaşilor, pe neplata chiriei. Chiriaşul acela nu are de unde să dea bani, cum să plătească, de unde? Sunt companii mari internaţionale cu o abordare total greşită. Trebuie să existe solidaritate în piaţă, acesta este mesajul. Nu statul trebuie să facă lucruri pentru noi, noi trebuie să facem întâi ceva pentru economie şi pentru noi înşine”, a spus el.