Altex a pus la vânzare 5 milioane de măşti de protecţie la preţul de 2,99 lei/bucata, oferta fiind disponibilă deja pe siteul retailerului

Autor: Roxana Rosu 09.04.2020

Altex va scoate la vânzare 5 milioane de măşti de protecţie la preţul de 2,99 lei/bucata, oferta fiind disponibilă pe siteul retailerului, urmând ca de săptămâna viitoare să fie şi în magazine.

Altex România a negociat cu furnizorilor săi acest preţ, asumându-şi adaos zero la vânzare, alăturându-se astfel, demersului iniţiat de eMAG.

„Chiar de astăzi, clienţii Altex şi Media Galaxy au dispoziţie pe site-urile altex.ro şi mediagalaxy.ro, măşti de unică folosinţă la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial. Săptămâna viitoare, va ajunge în ţară un lot de importuri directe, iar de atunci produsele vor fi disponibile si în magazinele Altex şi Media Galaxy din toată ţara. Cantitatea contractată este de peste 5 milioane de măşti. Vor fi disponibile continuu şi nu vom avea niciun adaos comercial. Acesta este un moment în care primează siguranţa oamenilor şi nu costurile. Altex, ca firmă românească de tradiţie, are datoria socială să se implice direct în asigurarea bunăstării românilor. Iniţiativa eMAG este una lăudabilă, pe care o salutăm şi la care ne alăturăm. De asemenea, vom face eforturi de optimizare a achiziţiilor, astfel încât să putem veni cu preţuri şi mai mici, în perioada imediat următoare.”, a declarat Dan Ostahie, fondator şi CEO Altex România.

Cele 125 de magazine Altex şi Media Galaxy din Capitală şi din ţară sunt dezinfectate şi igienizate integral, o dată la 48 de ore, iar starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic.

eMag a scos astăzi la vânzare 7 milioane de măşti aduse de companie şi partenerii ei din China, preţul de vânzare fiind de 2,9 lei/bucata. Măştile se vând la seturi de 50 de bucăţi, de 146 lei. Primul transport de măşti destinat vânzării a sosit ieri pe aeroportul Henri Coandă cu un avion Boeing 787, iar următorul transport va fi disponibil la vânzare începând de duminică.Necesarul pentru cei care se luptă cu pandemia COVID-19 – medici, jandarmi sau militari-  a fost prioritizat, primele cantităţi au fost distribuite prin programul Donează pentru linia întâi, organizat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender şi eMAG.

Citiţi AICI ediţia ZF E-paper de vineri