Barbu-Mircea Buzera, director de vânzări, a preluat funcţia de vicepreşedinte al directoratului City Insurance

Autor: Mircea Nica 10.04.2020

Barbu-Mircea Buzera, director de vânzări în cadrul societăţii de asigurare City Insurance, a preluat funcţia de vicepreşedinte al directoratului asigurătorului, potrivit informaţiilor transmise de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Autoritatea de Supraveghere a transmis că a autorizat numirea lui Barbu-Mircea Buzera „în funcţia de vicepreşedinte directorat la Societatea de Asigurare - Reasigurare City Insurance.“ 

Barbu-Mircea Buzera a lucrat în cadrul societăţii City Insurance de 5 ani, ocupând de-a lungul timpului diferite poziţii precum director de filială şi director adjunct de vânzări. Anterior, el a lucrat în cadrul companiei de asigurare Groupama, pentru o perioadă de 3 ani. Şi-a început cariera în industria asigurărilor ocupatând diferite funcţii în cadrul Asiban din 1998 până în anul 2009, după care societatea a fost încorporată în actuala companie de asigurăr Groupama, potrivit informaţiilor publice pe reţeaua de socializare LinkedIn.

City Insurance a înregistrat la finalul anului 2019 un volum al primelor brute subscrise de 1,9 mld. de lei şi o cotă de piaţă de 17,34%, fiind în fruntea clasamentului celor mai mari companii de asigurare generale şi de viaţă la finalul anului trecut.