Omer Susli, proprietarul reţelei de magazine Homelux şi fost proprietar al Praktiker România, a donat un aparat de ventilaţie mecanică Spitalului Judeţean Constanţa pentru bolnavii de COVID19

Autor: Roxana Rosu 14.04.2020

Omer Susli, proprietarul reţelei de magazine Homelux şi fost proprietar al Praktiker România, a donat un aparat pentru ventilaţie mecanică Spitalului Clinic Judeţean « Sf Apostol Andrei »  din Constanţa.

”Locuiesc în România de peste 25 de ani şi întotdeauna am spus că mă simt român. Acum , mai mult ca niciodată sunt alături de România şi sunt convins că eforturile noastre , ale întregii societăţi, vor învinge acest virus şi vom putea să ne întoarcem cât mai repede la viaţa noastră obişnuită  M-am bucurat nespus să aflu că déjà aparatul de ventilaţie mecanică pe care l-am donat, a salvat vieţi în lupta cu virusul COVID-19!”, a spus Omer Susli.

Aparatul pentru ventilaţie mecanică a fost predat către Spitalul Sf. Apostol Andrei din Constanţa în data de 07 aprilie. Poate fi configurat atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Valoarea donaţiei se ridică la suma de 143.650 lei.

Omul de afaceri Omer Susli  a vândut reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker către britanicii de la Kingfisher şi a lansat apoi un nou lanţ, sub brandul Homelux.