Kaufland continuă expansiunea în 2020: Mergem în oraşe mai mici din Muntenia şi Ardeal, dar continuăm să ne dezvoltăm şi în Bucureşti

Autor: Cristina Roşca 26.04.2020

♦ Grupul german Kaufland are în România o reţea de aproape 130 de hipermarketuri cu preţuri mici ♦ Din total, circa 10% sunt în Bucureşti, restul fiind împărţite între toate judeţele ţării ♦ Compania a mers până acum în oraşele de peste 20.000-30.000 de locuitori.

Retailerul german Kaufland, li­de­rul pieţei locale de comerţ ali­mentar după cifra de afa­ceri, va deschide până în luna iunie trei hiper­mar­ke­turi per­manente şi un altul temporar, astfel că lanţul de hipermarketuri cu preţuri mici merge mai departe cu planurile de dez­vol­ta­­re anunţate la început de 2020. Dintre ace­s­tea, două sunt în Bucureşti, pe str. Energe­ti­ci­­enilor nr. 13-15 şi pe str. Theodor Pallady nr. 51.

„Kaufland România va continua pla­nu­rile de extindere în România, conform stra­te­giei deja existente şi în perspectivă optimistă, dar care depinde foarte mult de evoluţia con­tex­tului actual. Avem în plan ca până în luna iunie să deschidem trei noi magazine, res­pec­tiv redeschiderea celui pop-up, sezonier, ame­­najat sub formă de cort”, spun re­pre­zentaţii Kaufland.