Lanţul de hipermarketuri Cora a încheiat un parteneriat cu platforma foodpanda pentru livrări în Bucureşti în termen de 60 de minute. Până la finalul lunii mai va fi extins şi în alte oraşe

Autor: Cristina Roşca 21.04.2020

Peste 1.000 de produse disponibile pe rafurile hipermarketurilor Cora pot fi comandate acum de pe platforma de livrări de mâncare foodpanda şi au timp de livrare de 60 de minute. Serviciul este disponibil în Bucureşti, însă există planuri pentru a fi extins şi în alte oraşe din ţară.

Serviciul este disponibil începând cu 21 aprilie 2020, iar produsele alimentare şi non-alimentare vor fi livrare în regim express de foodpanda iniţial doar în zona de proximitate a hipermarketului Cora Lujerului, cel mai bun magazin al reţelei ca încasări, potrivit datelor ZF.

„Până la data de 1 mai 2020 proiectul se află în faza pilot, ceea ce presupune livrarea de comenzi doar în zona hipermarketului Cora Lujerului, pe o rază de aproximativ 5 kilometri. Astfel, doar cei care comandă cu livrare în această zonă pot să acceseze acest nou serviciu”, spun oficialii celor două părţi.

După această dată serviciul va fi disponibil la nivelul tuturor hipermarketurilor Cora din Capitală, pentru cei care doresc livrare pe o rază de aproximativ 8 km în jurul acestora. Ulterior, până la finalul lunii mai, serviciul de livrare expres va fi extins şi în alte oraşe în care reţeaua de magazine e prezentă, respectiv Ploieşti, Constanţa, Cluj, Bacău şi Baia Mare, Drobeta Turnu Severin.

Flota de livratori foodpanda va livra comenzile în regim expres, în 60 de minute de când comanda este plasată în aplicaţia foodpanda, de luni până vineri, între orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variază între 10 şi 20 lei, în funcţie de aria de livrare. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei şi greutatea maxim acceptată pentru o comandă este de 20 kg.