Producătorul de mobilă Sortilemn suspendă timp de o săptămână activitatea fabricii de mobilă din Gherla. O altă fabrică din grupul Sortilemn, Becker România, are 11 angajaţi diagnosticaţi cu Covid-19

Autor: Laurentiu Cotu 22.04.2020

Compania Sortilemn, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali ai grupului suedez IKEA, a decis suspendarea timp de o săptămână a activităţii fabricii de mobilă din Gherla „în urma evoluţiilor recente legate de epidemia de coronavirus la nivel local“.

Pe parcursul acestei săptămâni se vor dezinfecta su­prafeţele din zonele de lucru şi din pavilionul administrativ şi se vor instala echipamente su­pli­mentare de dezinfecţie la in­trarea în fabrică, potrivit companiei.

„În urma evoluţiilor re­cente legate de epidemia de coronavirus la nivel local, din dorinţa de a asigura siguranţa şi sănătatea angajaţilor, conduce­rea Sortilemn a decis suspen­da­rea activităţii pentru săptămâ­na 20-26 aprilie, urmând a se revizui oportunitatea reînce­pe­rii activităţii sau continuării sus­pen­dării acesteia, după caz, în funcţie de evoluţiile din zilele ur­mătoare“, a transmis Michael Brandhuber, directorul general al companiei Sortilemn.