Toni Pera, directorul general al Isopan Est: Marii investitori nu au oprit investiţiile, lucrurile merg înainte. Piaţa de panouri pentru construcţii nu va scădea. „Nu cred că partea industrială a zonei de construcţii se va opri sau va scădea exponenţial. Comenzile vin în continuare şi astfel activitatea poate continua“

Autor: Ramona Cornea 24.04.2020

Piaţa de panouri pentru construcţii nu va scădea din cauza crizei produse de pandemia de COVID-19 pentru că marii investitori îşi continuă investiţiile pro­gra­mate, iar comenzile vin în conti­nuare, Toni Pera, directorul general al pro­ducătorului de panouri termo­izo­lante Isopan Est, deţinut de italienii de la Manni Group. 

„În momentul de faţă sunt câteva proiecte mai mici ai căror beneficiari au stopat investiţia, dar marii investitori nu le-au oprit, lucrurile merg înainte. Eu cred că piaţa de panouri nu va scădea, eu sper să şi crească, dar cu siguranţă pu­tem să spunem că va rămâne la fel. Nu cred că partea in­dus­trială a zonei de con­strucţii se va opri sau va scă­dea ex­po­nen­ţial. Comenzile vin în conti­nuare şi ast­fel activi­ta­tea poate con­ti­nua“, a de­clarat Toni Pera în cadrul emisiunii de business ZF Live.