Conferinţa Confidex – Despre încrederea în economie în vremuri de criză: Tiberiu Moisa, director general adjunct Banca Transilvania: Banii prin IMM Invest trebuie să ajungă la companii viabile, care îşi vor plăti taxele ani de zile de acum încolo, companii de care avem nevoie

Autor: Alina-Elena Vasiliu 27.04.2020

Banii pe care statul îi va acorda prin programul IMM Invest trebuie să ajungă la companiile care au nevoie de ei şi care îşi pot duce planurile de business mai departe şi în această direcţie se concentrează eforturile Băncii Transilvania, spune Tiberiu Moisa, director general adjunct Banca Transilvania.

„Se simte valul IMM Invest, încercăm să ne organizăm astfel încât acest volum mare pe care îl anticipăm să fie cât mai bine gestionat, într-un interval de timp rezonabil. Banii trebuie să ajungă la companii viabile, care îşi vor plăti taxele ani de zile de acum încolo, companii de care avem nevoie. IMM Invest va presupune o mobilizare fără precedent pentru Banca Transilvania şi este prioritatea noastră în acest moment”, a spus Tiberiu Moisa în videoconferinţa „Confidex - Despre încrederea în economie în vremuri de criză”.