#trebuiesărepornimbusinessul. Producătorul de mobilier de baie Savini Due din Sebeş a luat 24 milioane lei de la BRD pentru a construi două hale noi şi a extinde producţia

Autor: Roxana Rosu 28.04.2020

Producătorul de mobilier de baie Savini Due din Sebeş, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a contractat un credit de 24 milioane lei de la BRD Societe Generale pentru a finanţa automatizarea producţiei şi construcţia a două hale noi, în vederea majorării exporturilor şi a vânzărilor interne.

În acest sens, compania va construi şi echipa două noi hale de producţie, o investiţie de peste 48 milioane de lei, acoperită parţial din surse proprii.

”Savini Due este o referinţă în industria mobilei şi unul dintre cei mai vechi clienţi ai noştri. Suntem mândri că am însoţit dezvoltarea acestei companii chiar de la înfiinţarea ei în România. BRD este onorată de încrederea acestei companii, căreia îi mulţumim pentru că ne ajută să ne atingem scopul, acela de a construi un viitor sustenabil cu ajutorul unor soluţii financiare responsabile şi inovatoare”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al activităţii de Corporate Banking.

Savini Due este unul dintre cei mari fabricanţi de mobilier de baie din Europa, înfiinţată în 2003.