(P) „Păstrăm toate proiectele de dezvoltare!”

Autor: Publicitate 29.04.2020

Global Vision păstrează toate proiectele de dezvoltare începute înainte de criză, atât pe cele în parteneriat cu Globalworth – Chitila şi Constanţa, cât şi pe cele din Oradea, Arad şi parcul de business din proximitatea celui mai mare aeroport din România, Aeroportul Otopeni.

Unul dintre dezvoltatorii cu cea mai dinamică creştere în ultimii ani, Global Vision înfruntă incertitudinea erei post-Covid cu o atitudine tipică de antreprenor, bazată pe curaj, optimism şi intuiţie.

„E foarte dificil de anticipat ce se va întâmpla în urmatorii ani,” afirmă Preda. „Dar există anumite tendinţe vizibile deja, care, credem noi, vor avea un impact semnificativ asupra societăţii şi, implicit, asupra industriei de real estate. E-commerce va fi un driver puternic de creştere pe segmentul logistic şi ne aşteptăm la o dezvoltare majoră a acestei zone, cu proiecte last-mile de anvergură. Adevărul este că, personal, sunt optimist. Platforma noastră de dezvoltare şi investiţii, în special pentru segmentele de light-industrial şi producţie, beneficiază deja de un interes sporit, mai ales din partea investitorilor instituţionali, a unor grupuri financiare puternice din afara Europei - Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud, Asia şi Statele Unite. Drept urmare, păstrăm toate proiectele de dezvoltare începute înainte de criză, atât pe cele demarcate în parteneriat cu Globalworth - parcurile industriale din Chitila şi Constanţa, cât şi pe cele din Oradea, Arad şi Otopeni.”