Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf. Ştefan Surcel, 25 de ani, cu un portofoliu de 80.000 euro la Bursă. „Dacă s-ar lista Dedeman, 5 to go, dar şi alte companii conectate la viaţa de zi cu zi, atunci tinerii ar veni la Bursă“

Autor: Tibi Oprea 29.04.2020

Ştefan Surcel, 25 de ani, spune că a început să investească pe piaţa de capital în urmă cu aproape şase ani şi că în prezent, pe fondul acu­mu­lărilor periodice, a ajuns la un porto­foliu de circa 80.000 de euro. 

„Am început să tran­zacţio­nez la 19 ani, cu sume mici şi paşi mărunţi. Iniţial a fost un hobby, acum a în­ceput să devină o activitate căreia îi acord multă atenţie şi pe care mă concentrez oarecum full time“, spune Ştefan Surcel la emisiunea ZF Deschi­derea de astăzi. El spune că pri­mele depuneri au fost de ordinul sutelor de lei şi că a început să facă plasa­mente lunar.

„Îmi depuneam câte 20% din salariul pe care îl aveam în perioada respec­tivă într-un cont de economii, iar apoi am realizat că un cont de economii nu este cea mai benefică zonă în care să-ţi plasezi banii şi m-am îndreptat către piaţa de capital“.