Victor Căpitanu, managing director One United Properties, cel mai mare dezvoltator de apartamente de lux din Bucureşti: Cererile de la clienţi rămân semnificative în continuare, nu văd niciun motiv pentru care să încetinim dezvoltarea

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.04.2020

♦ One United este controlat de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu şi este cel mai activ dezvoltator de apartamente de lux din Bucureşti.

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a semnat contracte pentru vânzarea de apartamente în valoare totală de peste 5 milioane de euro doar în ultima lună. Astfel, deşi, în a doua parte a lunii martie, apetitul cumpărătorilor s-a diminuat semnificativ pe fondul pandemiei, în aprilie interesul a revenit.

„Cererea e bună în continuare. Pe partea de apartamente, vânzările la noi în aprilie au depăşit luna martie. Pe partea de închirieri de birouri, am semnat în fiecare săptămână contracte la One Tower şi One Cotroceni Park. În ceea ce priveşte costurile şi aprovizionarea, toţi furnizorii noştri şi-au onorat angajamentele, inclusiv importurile din Italia sau Spania“, a spus Victor Căpitanu, managing director One United Properties, la conferinţa „Confidex - Despre încrederea în economie în vremuri de criză“, organizată de Impetum Group şi Ziarul Financiar.