Rompetrol şi-a transformat benzinăriile în minisupermarketuri: „Am aprovizionat staţiile cu produse de larg consum precum lapte şi conserve, atât de căutate în această perioadă“

Autor: Cristina Roşca 01.05.2020

Reţeaua de distribuţie a carburanţilor Rompetrol pe plan intern numără în prezent 395 de staţii - 153 proprii şi 242 Rompetrol Partener şi Rompetrol Expres. Acestora li se adaugă şi alte puncte de alimentare - baze interne de 9 şi 20 de metri cubi - amplasate direct în incinta companiilor din diverse domenii de activitate, precum transporturi, distribuţie, construcţii şi agricultură.

„Toate staţiile Rompetrol sunt operaţionale, în acord cu recomandările şi deciziile adop­tate de autorităţile lo­cale şi centrale. Din grija pentru sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi a clienţilor, la nivelul acestora s-au im­ple­mentat o serie de măsuri suplimentare pentru prevenirea şi reducerea răspândirii COVID-19“, spun reprezentanţii Rompetrol.

Printre acestea se numără şi igi­eni­zarea/dezinfectarea suprafeţelor directe de con­tact din oră în oră, curăţarea/spălarea par­do­selii de cel puţin patru ori pe zi (în decurs de 24 de ore), suplimentarea de ma­te­riale/consumabile specifice (dezin­fec­tan­ţi, şer­ve­ţele umede, uscătoare de mâini), reco­mandarea păstrării unei distanţe între clienţi de cel puţin un metru sau servirea pro­duselor gastro preponderent în ambalaje de unică folosinţă, pentru consum în afara staţiilor.