Ce evenimente sunt de urmărit în prima săptămână din luna mai: rezultate pe T1/2020 la BRD, Life is Hard, Bucur Obor. Săptămâna trecută, bursa locală s-a corelat la creşterile de pe bursele externe şi a închis cu o dinamică pozitivă a indicelui BET, respectiv 0,8%

Autor: Tibi Oprea 04.05.2020

În prima săptămână din luna mai, investitorii aşteaptă să vadă ce poziţii ar putea lua în piaţă în urma publicării rezultatelor financiare aferente T1/2020 de către BRD SocGen, dar şi la Regal Galaţi, compania din IT Life is Hard, compania hotelieră Neptun Olimp şi producătorul de abrazive profesionale Carbochim Cluj-Napoca, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

De asemenea, Banca Transilvania va avea luni, pe 4 mai, teleconferinţă cu investitorii şi analiştii pentru pre­zentarea rezultatelor financiare aferente T1/2020, în timp ce BRD va avea conferinţa telefonică pe 7 mai.

Pe de altă parte, compania de închirieri maşini Autonom Services, prezentă pe Bursa românească cu obligaţiuni, îşi va publica raportul financiar pe 2019.