Producătorul român Teraplast a închiriat un depozit în Mega Distribution Center, din Chiajna, pentru a acoperi mai bine distribuţia în sudul României, dar şi la export

Autor: Roxana Rosu 04.05.2020
Compania românească TeraPlast, parte a Grupului TeraPlast, controlat de Dorel Goia, a închiriat 5.000 mp (1.500 mp de depozit şi 3.500 de platformă exterioară) în depozitul Mega Distribution Center, din Chiajna, extinderea capacităţii de depozitare vizând eficientizare a activităţii de distribuţie.

„Deşi mediul de business trece prin momente dificile, nu trebuie să ne pierdem din vedere obiectivele. Fabricile Grupului TeraPlast sunt operaţionale şi focusul nostru este continuarea producţiei. Avem zece scenarii de acţiune cu scopul de a nu ne opri activitatea şi de a ieşi din criza actuală la fel de solizi. Rămânem încrezători în forţele proprii, ne protejăm business-ul şi angajaţii în condiţiile actuale şi comunicăm constant cu partenerii noştri pentru a identifica împreună cele mai bune soluţii”, declară Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.

El a adăugat că extinderea spaţiului de depozitare din Bucureşti a avut ca scop o distribuţie optimă către partea de sud şi sud-est a ţării, dar şi către piaţa externă.

Tranzacţia a fost intermediată de agenţia de consultanţă imobiliară Dunwell.