ZF Live. Georgian Marcu, consultant: Dezvoltatorii vor reveni la ideea de a mai construi şi case, nu doar blocuri. În ultima lună a crescut puternic cererea de a închiria case în jurul Capitalei, în condiţiile în care din cauza pandemiei s-au închis şcolile, grădiniţele, dar şi parcurile, astfel încât copiii nu mai au unde face mişcare

Autori: Bogdan Alecu , Miruna Diaconu 10.05.2020

Dezvoltatorii imobiliari se vor re­orien­ta către a construi şi proiecte de case sau mixte, de case şi blocuri cu apartamente, pe măsură ce piaţa imobiliară din timpul şi de după pandemie va cere locuinţe mai spa­ţi­oase şi cu zone verzi, este de părere Geor­gian Marcu, consultant imobiliar specia­lizat pe piaţa rezidenţială, acţionar al firmei Green Angels.

„Despre proiecte exclusiv de case în Bu­cureşti este greu de discutat din prisma faptului că costul terenului este unul ridicat, iar dacă costul terenului este mare costul final al construcţiei o să fie foarte mare, vom vedea un mic trend de schimbare pe ceea ce înseamnă periferia Bucureştiului, dacă toată lumea construia blocuri vor reveni la ideea de a mai face şi case“, a spus Georgian Marcu.