Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group investeşte 70 mil.euro într-un ansamblu mixt în Mamaia Nord, incluzând un hotel de 5 stele şi apartamente rezidenţiale

Autor: Roxana Rosu 05.05.2020

Dezvoltatorul imobiliar Nordis Group construieşte un ansamblu mixt în Mamaia Nord, incluzând un hotel de 5 stele şi apartamente rezidenţiale, în urma unei investiţii de 70 de milioane de euro care va fi finalizată în 2021.

Construcţia va avea 730 de camere de hotel şi 290 de apartamente, cu o suprafaţă totală de 80.000 de metri pătraţi.  

Complexul Nordis Mamaia este format din 4 corpuri, fiecare cu câte 10 etaje, unite între ele prin zona de lobby. Complexul dispune de 10.000 metri pătraţi de plajă. În prezent, primul corp al complexului este finalizat şi se lucrează la amenajarea interioară, iar corpurile 2 şi 3 sunt în lucru.

În plus, compania propune un concept nou pe piaţa din România, prin care proprietarul apartamentelor închiriază apoi spaţiile către dezvoltator, cu posibilitatea de a folosi locuinţa în scop propriu o săptămână pe an. Astfel, fiecare proprietar va primi, lunar, o chirie fixă, fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreţinerea spaţiului achiziţionat, închirierea către turişti sau perioadele fără flux de clienţi.

Dezvoltatorul va subînchiria apoi camerele în regim hotelier turiştilor.