Băncile înscrise în programul IMM Invest au acceptat primele cereri pentru finanţare. Cele şase companii ale căror cereri de finanţare au fost admise au activitate în zona de comerţ auto şi reparaţii auto

Autor: Ramona Cornea 06.05.2020

Băncile înscrise în programul IMM Invest au acceptat primele cereri pentru finanţare depuse de antreprenorii români. Ieri, la ora 1:00 PM, erau şase companii care au obţinut acord de finanţare de la băncile înscrise în program. Toate companiile admise au activitate în zona de comerţ auto şi reparaţii auto, conform datelor oferite de platforma de analiză financiară confidas.ro.

Companiile care vor finanţare prin IMM Invest sunt Auto Best SRL din Dâmboviţa, companie cu 35 de angajaţi şi o cifră de afaceri de peste 12,3 milioane de lei în 2018, Delcar SRL din Braşov, cu o cifră de afaceri de aproape 63 mil. lei în 2018, Eco-Car SRL din Harghita, cu o cifră de afaceri de aproape 6,9 mil. lei,  Scorpion Exim din Vrancea – aproape 31 mil. lei, Primato SRL din Alba – peste 1,65 mil. lei şi Aliat AMS din Mureş, cu o cifră de afaceri de peste 25 mil. lei în 2018.