Impact Bucureşti a finalizat prima parte a proiectului Luxuria Domenii Residence din Capitală. Sorin Apostol, CEO: În ciuda distorsiunilor create de criza coronavirusului piaţa imobiliară îşi păstrează un fundament sănătos, bazat pe o cerere sustenabilă şi pe un sector de industrie matur

Autor: Cristina Bellu 06.05.2020

Bergamot Developments, firmă deţinută de dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), anunţă finalizarea primei faze a proiectului Luxuria Domenii Residence, localizat între bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu din Capitală, care cuprinde 232 de apartamente.

În ciuda distorsiunilor create în prezent de răspândirea virusului Coronavirus SARS - COV – 2 piaţa imobiliară din România îşi păstrează un fundament sănătos, bazat atât pe o cerere sustenabilă, cât şi pe un sector de industrie matur, susţinut de dezvoltatori cu resurse financiare solide”, spune Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

El apreciază că în perioada imediat următoare segmentul imobiliar rezidenţial va reveni relativ rapid la normal, în special în ceea ce priveşte segmentul construcţiilor noi.

Lucrările de construcţie a primei faze a proiectului au început în martie 2018, predarea apartamentelor către beneficiari urmând să aibă loc începând cu 15 mai, potrivit informaţiilor transmise de dezvoltator.

La 31 decembrie 2019, gradul de rezervare era de 55% din apartamentele primei faze, în topul preferinţelor fiind apartamentele cu 2 camere, proiectul incluzând garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere şi penthouse-uri de 4 şi 5 camere.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în trei faze, pe un teren cu suprafaţa de 22.500 metri pătraţi, şi va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente, 9.650 mp de vegetaţie, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda 10 grădini tematice.

Având în vedere şi planurile anunţate ale autorităţilor, de ridicare treptată a măsurilor de izolare, suntem încrezători că vom putea respecta termenele de finalizare şi pentru următoarele 2 faze: 268 de apartamente cu predare în luna decembrie 2020,  respectiv 130 de apartamente, în luna aprilie 2021. La acest moment, lucrăm în paralel la toate trei fazele proiectului, într-un ritm care ne asigură atingerea acestor obiective”, concluzionează Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.