Producătorul de medicamente Bioeel din Târgu-Mureş şi-a majorat cu 19% afacerile în 2019, până la 444 milioane de lei. Bioeel are reţea proprie de distribuţie şi propriul brand

Autor: Georgiana Mihalache 08.05.2020

Bioeel, companie specializată în producţia şi distribuţia de medicamente, cu o fabrică la Târgu Mureş, a ajuns la afaceri de 444 mil. lei în 2019, în creştere cu 19% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor publice de la Finanţe.

Profitul companiei a crescut de asemenea, până la 6,7 mil. lei, cel mai ridicat nivel de până acum, în creştere cu 13% faşă de anul anterior. Compania angajează circa 200 de persoane.

Bioeel este o companie cu capital integrat privat şi a intrat în afaceri în 1992 prin producţia de medicamente şi cosmetice. Bioeel şi-a extins liniile de business şi dincolo de activitatea de producţie şi a ajuns să importe şi să distribuie produse farmaceutice pentru mai multe companii farmaceutice locale şi internaţionale. Potrivit informaţiilor de pe site-ul propriu, Bio Eel are reţea proprie de distribuţie şi propriul brand.