Hotelurile marca Hilton deţinute de Apex Alliance pregătesc noi variante de servit micul dejun şi intervale mari de timp între cazările în aceeaşi camera. ” Industria va începe să crească în vară, dar sectorul turistic va scădea cu 80% în acest an”

Autor: Roxana Rosu 08.05.2020

Cele trei hoteluri dezvoltate şi administrate de Apex Alliance Hotel Management în Bucureşti - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport şi Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca – vor lua o serie de măsuri sporite de siguranţă pentru a putea primi clienţi după ridicarea restricţiilor, printre ele fiind noi proceduri de dezinfecţie şi opţiunea ca turiştii să îşi facă singuri curăţenie în camere.

 “Pandemia COVID-19 va schimba clar industria turismului, mai mult decât orice eveniment important din istoria recentă. Vom vedea modernizări ale hotelurilor şi schimbări în proceduri şi concepte. Lumea se schimbă şi trebuie să ne adaptăm, oferind oaspeţilor noştri toate măsurile de precauţie de care au nevoie, la un preţ corect. Ne aşteptăm ca industria să înceapă să crească în vară, dar, în ansamblu, estimăm că sectorul turistic va înregistra o scădere cu 80% în acest an faţă de 2019. Este o parte a economiei care angajează peste 230.000 de oameni în România şi are nevoie de un sprijin puternic din partea guvernului în această perioadă”,  a declarat Gerhard Erasmus, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Cele trei unităţi au în total 678 de camere, care vor fi dezinfectate de o companie certificată înainte de primi din nou turişti.

Clienţii care aleg să îşi cureţe singuri camerele vor câştiga puncte în conturile lor de membri, pe care le pot transforma ulterior în reduceri la cazările următoare sau la restaurantele hotelurilor.