Producătorul de medicamente veterinare Pasteur Filiala Filipeşti a început producţia de geluri igienizante pentru uz uman, sub brandul CleanSkin

Autor: Roxana Rosu 08.05.2020

Pasteur Filiala Filipeşti, producător de preparate biologice şi medicamente veterinare, şi-a adaptat procesele şi a început să producă geluri igienizante pentru uz uman, sub brandul CleanSkin.

Soluţiile si gelul sunt pe bază de alcool în concentraţie de 70%, în 9 forme de prezentare. Compania estimează că va ajunge la un volum lunar de 50 tone de igienizanţi.

“Industria veterinară poate contribui la eforturile împotriva pandemiei. Prin compania noastră, Pasteur Filiala Filipeşti, avem competenţele şi capacităţile de a dezvolta şi produse pentru uz uman. Linia de igienizanţi de mâini pe care o lansăm va ajuta la creşterea per ansamblu a disponibilităţii şi accesibilităţii dezinfectanţilor de uz larg. Contribuţiile companiilor din diverse domenii ne ajută pe noi toţi să facem faţă mai bine situaţiei actuale”, a declarat Irina Roşu, CEO al grupului Farmavet - Pasteur.