Mega Image intră pe piaţa din Oradea cu un prim magazin de proximitate şi are în plan alte două unităţi până la finele anului

Autor: Roxana Rosu 08.05.2020

Mega Image a deschis primul magazin din Oradea şi vrea să adauge încă două până la finele anului, continuând strategia de extindere în noi oraşe din România.

“Venim alături de comunitatea din Oradea într-o perioadă în care credem că este important să continuăm să investim, atât în dezvoltare, cât şi în producătorii locali care au nevoie de susţinere mai mult decât oricând. Oferim astfel o sortimentaţie completă de produse prin parteneriate strategice cu producători români, din întreaga ţară, dar şi din regiune, alături de produse internaţionale cu specific, care vor face o diferenţă la cumpărături,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Retailerul a încheiat parteneriate cu o serie de producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificaţie (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificaţie Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).