Dan Paştiu, reţeaua de 50 de restaurante fast-food DAbo Doner. „Intrarea în această criză a fost rapidă, ca o cădere în prăpastie, iar cei care scapă sigur rămân cu mâini sau picioare rupte. Ieşirea va fi grea şi de foarte lungă durată“

Autor: Cristina Roşca 12.05.2020

„La începutul anului aveam în plan să deschidem încă 15 restaurante la nivel na­ţional şi cinci localuri inter­na­ţionale. E drept că ni­meni nu se aştepta la această criză, aşa că am fost nevoiţi să ne resetăm planurile de busi­ness, însă ne dorim să susţinem în continuare deschiderea celor 20 de restau­ran­te, atât prin efo­rturi proprii, cât şi ba­zându-ne pe sus­ţinerea partenerilor noştri - francizaţii, care vor să investească în po­vestea DAbo“, spune Dan Paştiu, fondatorul DAbo Inter­national.

El adaugă că antreprenorii sunt în con­tinuare la fel de interesaţi de franciza DAbo şi astfel poartă discuţii constante în acest sens. În prezent sunt deschise local 50 de uni­tăţi care au în spate 30 de parteneri fran­cizaţi.