Răzvan Atim, unul dintre şefii UiPath, confirmă pentru prima dată că cel mai valoros startup pornit din România lucrează la un proiect cu guvernul

Autor: Alina-Elena Vasiliu 12.05.2020

UiPath, cel mai valoros startup pornit din România, evaluat la 7 mld. dolari, a început colaborările cu guvernul pentru un proiect care se află în curs de implementare. Anunţul a fost făcut luni de Răzvan Atim, cel care conduce, în calitate de general manager pentru Europa de Est, activitatea UiPath în regiune.

„Am iniţiat discuţii cu secretariatul general al guvernului. Încercăm să intermediem un dialog public-privat cât mai bun. De vreo lună lucrăm la un proiect pentru o instituţie publică, prin care un robot va lucra la nivel naţional, în fiecare judeţ, să ajute factorul public să livreze mai repede către cetăţeni. Există o deschidere din partea sectorului public către noi, sectorul privat. Trebuie să existe un dialog şi o colaborare strânsă”, a spus Răzvan Atim în videoconferinţa Confidex – Despre încrederea în economie în vreme de criză, organizată de Ziarul Financiar şi Impetum Group.