Generali lansează o asigurare de sănătate de grup dedicată exclusiv riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Persoanele de peste 65 de ani nu pot fi asigurate

Autor: Mircea Nica 13.05.2020

Asigurarea Co-Protect poate fi încheiată de companii cu cel puţin 10 angajaţi, iar vârsta maximă a persoanelor asigurate nu poate fi mai mare de 65 de ani ♦ De asemenea, acoperirea este imediată, fără perioade de aşteptare şi fără a fi nevoie de istoricul medical pentru persoanele asigurate.

Generali România, compania locală a grupului italian cu acelaşi nume, a lansat un produs de asigurare de sănătate de grup pentru companii, care acoperă exclusiv riscul de îm­bol­năvire cu noul coronavirus, potrivit infor­ma­ţiilor trans­mise de reprezentanţii societăţii.

„Anul 2020 a venit cu o lecţie importantă despre viaţă şi despre responsabilitatea faţă de cei de lângă noi. Ne bucurăm că putem oferi sprijin companiilor şi angajaţilor din România, într-o perioadă în care fiecare zi este o nouă provocare. Co-Protect se adresează tuturor celor care, cu perseverenţă, responsabilitate şi deter­mi­nare, fac eforturi pentru a-şi continua activitatea chiar şi în aceste momente atipice“, a transmis Adrian Marin, CEO al Generali România.