UNIVERSUL ZF: Cum ne-am reinventat în online

Ziarul Financiar 18.05.2020

 

 

Videoconferinţe ZF

Videoconferinţa HR Trends, prima din seria acestui nou format de evenimente, a adunat >40.000  de vizitatori unici dintre care 10.000 pe zf.ro şi 30.000 pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar

 

HR Trends 2020: Angajaţii şi angajatorii, faţă în faţă cu digitalizarea în vreme de criză

(25 martie)

 

Subiecte abordate:

 

 

Cea mai mare conferinţă online pentru antreprenorii din România. Cum trecem împreună criza?

(14 aprilie)

Subiecte abordate:

 

Transformarea forţată a retailului şi adaptarea la noua realitate

(15 aprilie)

Subiecte abordate:

 

ZF Mobilio

(22 aprilie)

Subiecte abordate:

 

 

În contextul pandemiei, Ziarul Financiar şi grupul Impetum au lansat o serie de dezbateri care vor continua şi de acum încolo, sub umbrela „Confidex – despre încrederea în economie în vremuri de criză”

 

Branduri româneşti pentru revenirea economiei

(28 aprilie)

Subiecte abordate:

 

IMM-urile, în faţa celei mai mari încercări din ultimele trei decenii

(30 aprilie)

Subiecte abordate:

 

Restart România: Cum va arăta noua eră economică

(5 mai)

Subiecte abordate:

 

ZF Afaceri de la zero

Interviuri telefonice şi prin Zoom

Emisiunea dedicată micilor antreprenori din România a mers dintr-o parte în alta a României şi în ultimele două luni, pentru a „culege” noi poveşti de afaceri pornite de la zero. Interviurile făcute prin telefon sau prin Zoom au adus în prim-plan antreprenori care s-au reinventat, forţaţi de contextul economic actual, şi care nu vor să cedeze. În fiecare zi, în secţiunea Afaceri de la zero de pe site-ul zf.ro găsiţi în continuare o poveste nouă de business. Puteţi urmări emisiunile zilnic şi pe pagina de Facebook Ziarul Financiar.

 

ZF IT Generation

Interviuri video cu antreprenorii de succes din IT

Emisiunea IT Generation a continuat să aducă în faţa urmăritorilor reprezentanţi ai viitoarei generaţii de milionari din IT din România şi antreprenorii care au ajuns deja pe culmile succesului în acest domeniu. În fiecare zi de la ora 19.00, urmăriţi noi interviuri cu oameni care pot deveni surse de inspiraţie.

 

 

ZF Live transmisiuni prin Zoom şi discuţii telefonice

Studioul ZF Live s-a „mutat” în birourile şi casele invitaţilor alături de care moderatorii emisiunii au discutat despre impactul pandemiei asupra businessurilor mai mici sau mai mari. Emisiunile ZF Live pot fi urmărite de luni până vineri pe site-ul zf.ro şi pe pagina de Facebook Ziarul Financiar începând cu ora 12.00.

 

 

ZF Deschiderea de Astăzi

În fiecare dimineaţă, de la ora 9.30, am vorbit cu specialişti şi investitori de pe piaţa de capital despre cum va merge Bursa, care sunt evoluţiile din ziua anterioară, cum au deschis bursele lumii şi care sunt perspectivele.

 

 

ZF Opinia mea

Alături de jurnalişti ZF, dar şi de oameni de afaceri sau de reprezentanţi ai autorităţilor, am dezbătut opiniile mediului de business şi ale celui public cu privire la contextul economic fără precedent în care se află România.

 

 

ZF 15 minute cu un antreprenor

Difuzate la orele 10.00 şi 16.00, conversaţiile telefonice cu antreprenori din domenii diverse au dezbătut la cald evoluţia evenimentelor din pandemie şi impactul lor asupra economiei. Au intrat în vizor construcţiile, retailul, sistemul medical, agricultura, domeniul imobiliar, industria auto, toate abordate în emisiuni care au strâns sute de mii de urmăritori pe Facebook şi pe site-ul Ziarului Financiar. Scopul? Să aflăm cum putem duce economia mai departe, chiar şi după ce criza coronavirusului va fi trecut.

 

 

ZF proiecte e-papper

Proiectele în format print marca Ziarul Financiar au continuat să apară, trecând însă la formatul e-paper. Este cazul suplimentelor de Retail, al celui de Logistică şi Transporturi, dar şi al revistei lunare de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Ziarul Financiar de asemenea a fost realizat în e-paper, putând fi citit gratuit în fiecare zi pe site-ul www.zf.ro. Ne citim/auzim/vedem/urmărim şi de acum încolo în print, pe site-ul zf.ro, pe pagina de Facebook şi pe contul de Instagram.

 

 

ZF medici live

Criza sanitară şi efectele izolării vreme de aproximativ două luni sau regăsit pe agenda Ziarului Financiar, care a stat de vorbă cu medici de diferite specializări despre cum putem gestiona mai bine această perioadă.

 

We are back in business!