A doua zi de proteste în Piaţa Victoriei. Între manifestanţi, şi Viorel Cataramă

Autor: Laura Buciu 16.05.2020

Peste 100 de protestatari s-au adunat, sâmbătă, pentru a doua zi consecutiv în Piaţa Victoriei din Capitală, şi scandează împotriva autorităţilor care au gestionat epidemia de COVID-19. Între manifestanţi este şi Viorel Cataramă.

Protestatarii au venit în Piaţa Victoriei, în urma apelurilor pe reţelele de socializare.

Bucureştenii critică autorităţile care au gestionat situaţia creată de epidemia de COVID-19 în România şi care le-au îngrădit drepturile şi libertăţile.

Între protestatari este şi Viorel Cataramă, care, sâmbătă, a primit al doilea test negativ de COVID-19, după ce a mers într-o comunitate focar pentru a se infecta.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a făcut un apel la responsabilitate, pe Facebook, pentru că manifestanţii nu poartă măşti şi nici nu păstrează distanţa socială.

„Ca urmare a mesajelor din mediul online care îndeamnă la manifestaţii publice şi nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, Jandarmeria Bucureşti face următoarele precizări: Pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni, vă recomandăm să nu participaţi la astfel de evenimente. Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranţă, pentru fiecare!”, scriu reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti, pe Facebook.