Loredana Butnaru, general manager la Miele România, preia şi coordonarea filialei din Ungaria şi va reorganiza businessul de pe piaţa vecină

Autor: Roxana Rosu 19.05.2020

Loredana Butnaru, general manager la Miele România, preia şi coordonarea filialei din Ungaria şi va reorganiza businessul de pe piaţa vecină.

Ea conduce compania din România de şapte ani şi a raportat în aprilie o creştere de 19% a vânzărilor.

„Spre deosebire de România, Miele este foarte bine poziţionat în retailul premium de mobilier de bucătărie din Ungaria, însă există potential şi în retailul online sau în cel propriu. Clienţii Miele sunt obişnuiţi să meargă fizic în magazine multibrand, de unde să îşi aleagă electrocasnicele. Mandatul meu este unul temporar, iar în următoarea perioadă voi implementa know-how-ul dezvoltat în cei 7 ani la conducerea Miele România, pentru a regândi business-ul din Ungaria şi a-l pregăti pentru o nouă etapă”, spune Loredana Butnaru, General Manager Miele România.

Similar la nivel de afaceri, brandul Miele are în Ungaria canale de distribuţie diferite şi, într-o oarecare măsură, clienţi diferiţi. Un exemplu în acest sens este reprezentat de retailul de mobilier de bucătărie premium, ce este mult mai dezvoltat, dar există şi canale de vânzare care nu şi-au atins încă potenţialul.