Deloitte România l-a numit pe Horaţiu Pîrvulescu, specialist cu 20 de ani de experienţă în audit, în funcţia de Partener Audit şi lider al practicii din Timişoara

Autor: Roxana Rosu 19.05.2020

Deloitte România l-a numit pe Horaţiu Pîrvulescu, specialist cu 20 de ani de experienţă în audit, în funcţia de Partener Audit şi lider al practicii din Timişoara, începând din 18 mai 2020.

Cu 20 de ani de experienţă în audit, Horaţiu Pîrvulescu s-a concentrat în ultimii opt ani pe iniţiative menite să sprijine mediul antreprenorial. În noul său rol, el va contribui la dezvoltarea programului Deloitte Private, care se adresează companiilor private de toate dimensiunile, inclusiv antreprenorilor, IMM-urilor, startup-urilor şi afacerilor de familie.

„Prezenţa de 12 ani a Deloitte în Timişoara va deveni mai solidă odată cu venirea lui Horaţiu Pîrvulescu în echipa regională. El va contribui la dezvoltarea practicii de audit, precum şi la conectarea pieţei locale cu soluţiile noastre fiscale, juridice şi de consultanţă financiară, pentru a sprijini antreprenorii şi executivii de top din vestul ţării să-şi valorifice la maximum potenţialul de business”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania şi Moldova.

Horatiu Pîrvulescu a lucrat în domeniul financiar-contabil şi înainte de a se alătura Deloitte a lucrat la EY.

El este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) şi al Association of Chartered Certified Accountants (FCCA). Are un MBA în marketing şi dezvoltare de business la Universitatea McGill din Canada şi este licenţiat în inginerie mecanică.