Constructorul Viarom a revenit la afaceri de peste 100 mil. lei, după un salt de 60% în 2019. Viarom figurează printre companiile care s-au înscris pe platforma IMM Invest, în vederea obţinerii unui credit

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.05.2020

Constructorul Viarom, deţinut de grupul francez Vinci, şi-a majorat cifra de afaceri pe plan local cu 63% în 2019 faţă de 2018, iar rezultatul a ajuns la 132 mil. lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Compania a trecut pe profit, după mai mulţi ani de pierderi, câştigul fiind de  2,7 mil. lei în 2019. Numărul mediu de angajaţi a fost anul trecut 224, în scădere cu 40 comparativ cu anul anterior.

Din portofoliul companiei fac parte platforme industriale, lucrări de sistematizare, lucrări de întreţinere curente şi periodice pentru infrastruc­tura judeţeană şi naţională, reabilitări şi modernizări de infrastructură rutieră urbană şi rurală. Printre proiectele recente se numără reabilitări de străzi din localităţi din judeţe ca Braşov, Covasna, Bacău, Botoşani.