Dezvoltatorul imobiliar Rock Development investeşte 30 mil.euro într-un proiect rezidenţial cu 325 de apartamente în zona Bucur-Obor din Bucureşti

Autor: Roxana Rosu 20.05.2020

Dezvoltatorul imobiliar Rock Development a început în luna martie lucrările la proiectul rezidenţial Avrig Park Residence, în zona Bucur Obor din Bucureşti, o investiţie evaluată la 30 milioane euro, prima etapă a complexului urmând să fie finalizată în iunie 2021.

Complexul va include 325 de apartamente, spaţii comerciale în două corpuri de clădire cu 10 etaje, precum şi 405 locuri de parcare.

Finanţarea este asigurată de către UniCredit Bank, fiind aprobată şi acordată pentru dezvoltarea integrală a proiectului.

”Construcţia Avrig Park Residence a început chiar în timpul Stării de Urgenţă, acesta fiind un semnal pozitiv pentru piaţă. Proiectele gândite temeinic şi cu finanţări bancare aprobate merg înainte iar Avrig Park Residence este primul ansamblu a cărui construcţie a început dintr-o listă amplă de proiecte anunţate spre dezvoltare în arealul lărgit reprezentat de zona Obor – amplasamentul în zona Avrig se va dovedi de asemenea un avantaj competitiv”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.