BCR va implementa soluţia de plată contactless în toate mijloacele de transport ale societăţii RAT Craiova

Autor: Mircea Nica 20.05.2020

BCR plănuieşte implementarea soluţiei de plată contactless cu orice card bancar în toate mijloacele de transport ale societăţii de transport RAT Craiova, începând din luna iulie a anului curent, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“Suntem bucuroşi că reuşim să instalăm, anul acesta, soluţia de plată contactless pentru transportul public la Craiova, unul dintre oraşele de tradiţie din România. Este un sistem unic în România, care, în ultimii doi ani, a înregistrat nu mai puţin de 8,5 milioane de tranzacţii în mijloacele de transport public din marile oraşe. Peste 80% din piaţa de carduri este contactless şi există o cerere din ce în ce mai mare din partea utilizatorilor de carduri pentru plăţi contactless. Noi vom investi în continuare în programul integrat BCR Smart City”, a transmis Ciprian Nicolae, Şef Departament Acceptare Carduri din cadrul BCR.

Astfel, Craiova devine al 14-lea oraş în care BCR introduce sistemul modern de plată, după Sibiu, Oradea, Arad, Cluj, Timişoara, Reşiţa, Ploieşti, Piteşti, Baia-Mare, Râmnicu-Vâlcea, Sighişoara şI Bucureşti.