Germanii de la B. Braun continuă lucrările la fabrica de soluţii perfuzabile şi vor să mute activitatea în noile birouri şi noul depozit, parte din investiţia de 120 mil. euro

Autor: Georgiana Mihalache 22.05.2020

♦ B. Braun construieşte o fabrică de soluţii perfuzabile, produse folosite în spitale, în Sânandrei, o localitate la 12 km de Timişoara ♦ Proiectul de 120 mil. euro este construit în două etape, iar suprafaţa totală este de 37.000 mp.

Compania de origine germană B. Braun, prezentă în Româ­nia de mai bine de două de­cenii, cu activităţi în dome­niul sanitar, a finalizat prima etapă a construcţiei de 120 mil. euro pe care o rea­lizează lângă Timişoara – birourile şi cen­trul de distribuţie, iar planurile compa­niei urmăresc mutarea activităţii în noile spaţii în 2020.

„Activitatea pe şantier a continuat neîn­trerupt în această perioadă, cu respectarea normelor de protecţie şi distanţare socială impuse prin legislaţia specifică situaţiei de urgenţă. Planurile companiei pentru anul 2020 includ mutarea depozitului central şi a birourilor în noile spaţii care vor fi date în folosinţă odată cu finalizarea etapei 1 a proiectului COMPASS din Sânandrei şi finalizarea centrului regional de service din Bucureşti, programată pentru trimestrul trei al anului. Planurile nu s-au schimbat, dar a avut loc o prioritizare pentru întreg anul 2020“, a spus pentru ZF Gheorghe Bulat, director general al B. Braun.