Start-up-urile fintech pot intra în competiţia Elevator Lab Challenge, program dezvoltat de Raiffeisen Bank. Vor fi susţinute fintech-urile ce deţin soluţii în domeniile de analiză de date sau loializare

Autor: Cristina Bellu 27.05.2020

Raiffeisen Bank România în parteneriat cu Raiffeisen Bank Bulgaria anunţă lansarea Elevator Lab Challenge, o nouă ediţie a programului de parteneriat global al Raiffeisen Bank International (RBI) care sprijină dezvoltarea start-up-urilor şi companiilor de fintech.

Anul acesta, proiectul vizează start-up-urile fintech ce deţin soluţii în domeniile de analiză de date sau loializare. 

„Programul de parteneriate Elevator Lab le oferă start-up-urilor fintech oportunitatea de a lucra cu experţi şi mentori din industria bancară, cât şi acces la informaţiile necesare pentru a testa produsele într-un proiect pilot. În urma selecţiei realizate pe parcursul programului, cele mai bune două fintech-uri vor beneficia de sprijinul financiar necesar pentru a dezvolta un proiect pilot cu una dintre cele două ţări (RO sau BG) în domeniul analizei avansate de date sau al programelor de loializare pentru companii“, transmit reprezentanţii Raiffeisen.