Dacă până în prezent cei care locuiau în apartamente nu luau în calcul mutarea în case, acum această perspectivă pare a prinde contur. Vom avea parte de o cerere mărită de acoperişuri

Autor: Alina-Elena Vasiliu 31.05.2020

Compania are în România două fabrici – de acoperişuri şi de panouri termoizolante, iar la începutul anului planurile erau de extindere a capacităţii de producţie de acoperişuri de pe plan local, într-un program investiţional mai amplu, ce presupune un buget de 4 milioane de euro şi care se va întinde pe circa trei ani.

Producătorul de acoperişuri Impro, subsidiara grupului polonez cu acelaşi nume, se aşteaptă la o perioadă de stabilizare pentru construcţii, după ce pandemia de Covid-19 a afectat bilanţurile financiare ale companiilor.

„Ne-am revizuit strategii pentru a doua parte a anului şi credem că urmează o perioadă de stabilizare a domeniului construcţiilor. Cu siguranţă o să avem grijă să nu facem paşi bruşti, iar în 2021 vrem să investim masiv în centrele de producţie din Cluj şi Timişoara“, spune Mircea Pasenciuc, directorul general al Impro România.