​Abdulachim Edvin, director comercial, Altex: Am avut creşteri substanţiale pe online, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut creşterea a fost de 200%

Autor: Miruna Diaconu 28.05.2020

Abdulachim Edvin, director comercial al Altex spune că în această perioada vânzările din online au crescut substanţial comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, astfel că cererea mare din online a compensat scăderea vânzărilor din offline. Cele mai căutat produse în această perioadă au fost cele pe segmentul IT, care au putut asigura tot echipamentul necesar pentru oamenii care au lucrat de acasă.

“Au fost mulţi clienţi care ne-au căutat în online, am început o migrare a resurselor financiare şi umane către zona de online. Magazinele deschise în această perioadă au ajutat clienţii care voiau să vadă produsul înainte să îl achiziţioneze, dar online-ul a crescut substanţial, perioada asta ne-a forţat pe toţi să devenim mai buni în ceea ce facem. Am avut creşteri substanţiale pe online faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, creşterea a fost de 200%”, spune Abdulachim Edvin, director comercial al Altex, în cadrul videoconferinţei Branduri Româneşti pentru revenirea economiei organizată de ZF în parteneriat cu Raiffeisen Bank.